Folders ontvangen

Wanneer je kiest voor Folderkiezer, en zelf je folderpakket samenstelt met folders van jouw keuze ontvang je vanaf dat moment alleen jouw persoonlijke Folderkiezer pakket. Het volledige Spotta folderpakket zullen we dan niet meer bezorgen. 

Om je Folderkiezer folderpakket te ontvangen heb je geen brievenbus sticker nodig. Omdat je zelf je persoonlijke folderpakket hebt samengesteld kunnen wij ook jouw persoonlijke pakket bezorgen in in gemeenten waar een ja-sticker nodig is voor het ontvangen van ongeadresseerd drukwerk. 

 

Wil je toch weer liever alle folders ontvangen?

En denk je dat daarvoor een JA-JA sticker of een JA-Nee sticker nodig is? Lees dan verder.

Ga dan naar de website van Spotta om te kijken welke regels er in jouw gemeente gelden. In iedere gemeente gelden andere regels omtrent het ontvangen van brievenbusreclame. Op de website van Spotta kun je je postcode invullen en zien wat in jouw gemeente nodig is om het volledige Spotta folderpakket te ontvangen. Het kan zijn dat we je gratis een JA-Sticker toezenden. In andere gemeenten moet je je digitaal aanmelden op In Mijn Bus, en in andere gemeenten hoef je helemaal niets te doen. 

Vergeet niet om je af te melden in je account voor het Folderkiezer pakket wanneer je liever het standaard folderpakket met alle folders wilt ontvangen.

Klik hier om naar de Spotta website te gaan en te kijken welke regels in jouw gemeente gelden.

https://spotta.nl/huishoudens/brievenbussticker